8 mai 2020
Croissante
Este prima dată când fac aceste croissante. Reţeta am găsit-o pe Youtube. Aluatul nu este unul complicat de pregătit, iar croissantele sunt crocante la exterior şi pufoase la interior.
8 mai 2020
Este prima dată când fac aceste croissante. Reţeta am găsit-o pe Youtube. Aluatul nu este unul complicat de pregătit, iar croissantele sunt crocante la exterior şi pufoase la interior.
9 septembrie 2015
Slow cooker-ul şi-a îndeplinit şi cea de-a patra sarcină. De data asta un ghiveci de legume cu orez, o mâncărică gustoasă care poate fi mâncată ca tare sau însoţită de o friptură.
9 septembrie 2015
A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock Pot şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.
9 septembrie 2015
Este prima reţetă din cele 5 pe care am fost provocată de către minunatul Bucătăraş.ro, să le pregătesc la minunata oală minune. Slow cooker-ul Crock Pot găteşte simplu, gustos şi sănătos. Datorită tehnicii de gătit, ingredientele îşi vor păstra vitaminele şi gustul. Ciorbele, tocăniţele şi deserturile delicioase [...]
10 mai 2015
După mult timp revin cu o reţetă nouă şi gustoasă. Este preluată din revista mea preferată GoodFood şi puţin modificată. Sper să vă placă!
22 septembrie 2013
Cred că nu mai e niciun secret că îmi plac sarmalele le nebunie! De data asta am încercat o reţetă nouă....şi anume....am preferat să le împăturesc în foi de varză dulce.Puţină acreală au dat-o roşiile. Rezultatul....delicios!
2 noiembrie 2012
Sărmăluţele îmi pla la nebunie. De porc, amestec, de pui, în frunze de viţă sau de varză....oricum ar fi pregătite sunt pe gustul meu. Răsfoind în ultima vreme numere mai vechi ale unor reviste culinare, am găsit reţete de sărmăluţe fierte cu vin. Şi mi-am propus să încerc şi eu. Au ieşit foarte bune şi cu [...]
13 ianuarie 2012
Mă declar fan inrăit al sărmăluţelor. Pe viaţă. Nu am nevoie de o sărbătoare sau un eveniment special ca să le împăturesc cu răbdare şi aroma lor inconfundabilă şi delicioasă să-mi umple casa şi sufletul. Aşa că invit pe toţi cei cărora le plac... să le guste. Promit că fac şi mămăligă!
24 decembrie 2011
De obicei nu prea fac cozonaci. Dar sărbătorile nu pot trece fară ca măcar o dată aroma fără de pereche a cozonacului proaspăt scos din cuptor să inunde casa caldă în care străluceşte un brăduţ împodobit în aşteptarea lui Moş Crăciun.
20 decembrie 2011
Ador sărmaluţele. Cu carne fac cel mai des, însă de data asta am ales să fac sărmăluţe de post cu ciuperci. Gaby de pe Bucataras.ro a postat o reţetă şi de la ea m-am inspirat. Au ieşit o bunătate. Sigur voi mai face.
22 noiembrie 2011
Mie îmi plac sărmăluţele la nebunie. Cu carne sau de post, aş mânca oricâte şi în orice anotimp. Vă invit să încercaţi să le pregătiţi şi în dovleac.
29 mai 2011
Reţetă preluată de la gaby_d de pe Bucataras şi modificată foarte puţin.
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.