7 ianuarie 2017
Mere în foietaj
O bunătate de sezon! Mere aromate cu rom, scorţişoară şi portocală, îmbrăcate într-un strat delicios de aluat de foietaj uşor crocant şi pudrat cu zahăr vanilat. Serviţi!
7 ianuarie 2017
O bunătate de sezon! Mere aromate cu rom, scorţişoară şi portocală, îmbrăcate într-un strat delicios de aluat de foietaj uşor crocant şi pudrat cu zahăr vanilat. Serviţi!
26 mai 2016
Am avut onoarea sa fiu invitată sa iau parte virtual la ,,Balul de la Castel,, care este cel mai aşteptat eveniment filantropic din regiunea Moldovei în beneficiul copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate asistaţi de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany. În seara de 15 iunie , la ora 19, la Hotelul Restaurant La Castell, [...]
13 mai 2016
Cu această reţetă am răspuns cu mare drag provocării ,,Găteşte cu Electrolux România la Bucharest Gourmet Festival,,.Am ales categoria ,,street food,, una dintre cele trei, adică şi ,,patiserie,, şi ,,carne,,.Cei şase bloggeri care vor câştiga, vor avea posibilitatea să gătească reţeta înscrisă în concurs împreună [...]
20 martie 2016
Morandi este un producător român de carne de pui şi ouă care deţine patru ferme de creştere a păsărilor, cărora le asigură o alimentaţie naturală. De asemenea, producătorul are o unitate proprie de tranşare din care rezultă o mare diversitate de sortimente de carne [...]
12 martie 2016
Minunatele paste de grâu dur Baneasa m-au inspirat să pregătesc acest fel de mâncare rapid şi foarte gustos.
29 iulie 2015
Reţeta reprezintă preparatul sărat pe care îl prezint în cadrul campaniei #horecaXperience, organizată de Centrul de training româno-belgian Horeca School în colaborare cu
20 iunie 2014
Zmeura face parte din preferinţele mele în materie de fructe! O ador! Am combiant-o cu un desert delicios!
2 mai 2014
Ador cartofii noi! Sunt delicioşi prăjiţi întregi, alături de un grătar lejer şi o salată de sezon. De data asta i-am pus într-o salată cu macrou afumat! Mmmm....foarte bună!
16 aprilie 2014
Mulţumesc încă o data Dr. Oetker pentru invitaţia de a participa la noua provocare. Sunt încântată să dau curs acestei invitaţii, tot atât de mult cum sunt încântată de produsele minunate care ne fac viaţa mai uşoara în bucătărie şi preparetele un succes. Despre pasiunea mea vă pot spune că a început pe la 14 ani, o [...]
13 aprilie 2014
Am tot văzut reţeta asta în ultima vreme pe site-uri şi am zis să încerc şi eu să fac, mai ales că nu mâncasem niciodată. Foarte bune sunt! Sigur mai repet figura!
19 noiembrie 2013
Somonul e unul din peştii preferaţi. La grătar îmi place cel mai mult.Şi neapărat cu sos...
17 noiembrie 2013
Sunt cel mai simplu şi delicios desert! Mi-a plăcut reţeta Jamilei Cuisine,pe care am gasit-o pe site-ul Bucataras.ro. Multumesc!
15 noiembrie 2013
Se pune apa în vasul aparatului, apoi se setează programul BOIL. Când fierbe, se adaugă cubuleţele de fructe curăţate de coajă, zahăr după gust, zeama de lămâie şi praf de scorţişoară wie kann ich schnelleren ps4. Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se adaugă cireşele confiate şi stafidele. Se păstrează la [...]
29 septembrie 2013
Îmi plac mult ciupercuţele. Cam sub orice formă pregăite. De data asta, la o friptură de miel,am preferat să le frig. Un strop de sare, piper şi o ploaie de pătrunjel...şi garnitura-i gata!
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.