8 aprilie 2018
Batoane Nuga cu ciocolată
Stiu demult reţeta de prăjitură Nuga, însă nu am pregătit-o niciodată. M-am gândit să o fac un pic diferită. Iată ce a ieşit!
8 aprilie 2018
Stiu demult reţeta de prăjitură Nuga, însă nu am pregătit-o niciodată. M-am gândit să o fac un pic diferită. Iată ce a ieşit!
7 aprilie 2018
Ne place drobul şi îl pregătim în fiecare an de Paşte. E foarte bun şi cu organe de miel, şi cu ficat de porc, şi cu carne tocată. Însă, de data aceasta, noi am preferat varianta cu ficăţei de pui.
19 noiembrie 2017
herunterladen Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi ciupercile feliate şi se mai lasă pe foc câteva minute dragon downloaden. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se pune compoziţia la răcit, apoi se adaugă caşcavalul ras şi ouăle. Se pune […]
19 noiembrie 2017
Aperitiv rapid şi foarte gustos. Formele mici detaşabile de 9 cm diametru le-am găsit la Jumbo.
15 noiembrie 2017
Din categoria ,,cam din ce găsim prin frigider,, . Foarte bune şi uşor de făcut.
3 iulie 2017
,,En papillote,, înseamnă gătit în hârtie de copt. Eu am ales varianta de pui cu dovlecei, dar sunt o mulţime de combinaţii pe care le puteţi face.
24 iunie 2017
E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi zmeură.
18 mai 2017
Foarte bune de luat la picnic. Sunt gustoase atât calde, cât şi reci.
6 mai 2017
O gustare de seara delicioasă şi uşor de pregătit.
30 aprilie 2017
E o prăjitură foarte gustoasă, care se pregăteşte uşor. M-am inspirat de pe blogul Violetei Postolache, căreia îi mulţumesc pentru reţetă.
23 ianuarie 2017
Este o reţetă preluată din revista mea preferata, GoodFood, care din pacate nu mai apare pe piaţa românească. E delicioasă şi foarte potrivită pentru perioada rece, când şi portocalele parcă au aroma la intensitate maximă. Siropul lipicios e nebunie de bun! Încercaţi cu încredere!
16 aprilie 2016
V-am adus şi cea de-a treia reţetă cu carne de miel marinată. Sunt nişte frigărui delicioase pregătite la grătar.
27 martie 2016
Cea de-a doua reţetă din seria "Gătesc cu Puiul Gospodarului" de la Morandi este una delicioasă şi uşor de pregătit. Carnea are o consistenţă superioară, e săţioasă şi spornică, are gust pronunţat de pui şi o culoare frumoasă. Poate fi pregătită sub [...]
22 noiembrie 2015
De curând, Edenia şi Jamila Cuisine, m-au provocat să folosesc produse de top pentru a prepara ceva delicios. Cum peştele, spanacul şi foitajul sunt printre preferatele mele, m-am gândit să pregătesc nişte pacheţele rumene potrivite atât pentru cină, cât şi ca aperitiv la o masă festivă. Sper să vă [...]
12 august 2015
În această toamna, între 17 şi 20 septembrie va avea loc, în parteneriat cu Electrolux, festivalul Taste of Roma. Am avut plăcerea să fiu invitată să particip la competiţia culinara pentru câştigarea uneia dintre cele patru invitaţii la marele eveniment gastronomic. Câştigătorii vor participa la workshop-uri cu chefi [...]
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.