Supă de viţel cu găluşte
Mod de preparare
Se pune osul la fiert în apă rece. În timpul fierberii se ia spuma care se ridică deasupra.
Când e bine fiert, se scoate din supa şi se pun atunci legumele curăţate şi tăiate mare herunterladen. Tot acum se prepară şi compoziţia pentru găluşte: se bat ouăle, se pune puţină sare, apoi se adaugă grişul în ploaie până se obţine un aluat cam ca o smântână mai grosuţă xbox games downloaden. Se pun găluştele în supa care nu clocoteşte, eventual se dă deoparte de pe foc, apoi se lasă să fiarbă câteva minute şi se toarnă un castronel cu apă foarte rece deasupra youtube videos app apple. Se repetă operaţiunea asta de vreo 2 sau 3 ori până ce găluştele sunt frumos crescute şi pufoase.
Se potriveşte gustul cu delikat şi se presară deasupra verdeaţă proaspăt tocată gitarrennoten kostenlos downloaden.