Ciorbă de văcuţă
Ingrediente
- 500 g carne de vită
- 1 morcov
- 1 ceapă mare
- 1/2 ţelină
- 1 ardei capia
- 1 cartof mare
- 1 litru borş
- pastă de tomate
- leuştean proaspăt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Punem cărniţa tăiată bucăţele la fiert în apă rece. Când e pe jumătate fiartă punem legumele, în afară de cartofi, tăiate cubuleţe herunterladen. Lăsăm să fiarbă împreună. După 15 minute adăugăm şi cubuleţele de cartof.
Cănd totul a fiert bine, se adaugă borşul clocotit, pasta de tomate, sare şi piper herunterladen. Se mai dă un clocot şi se dă oala deoparte de pe foc. Se adaugă leuşteanul tocat mărunt.
Se poate servi cu smântână.
Poftă bună herunterladen!