Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre
Am primit cadou nişte bulion de zarzăre delicios. Am pregătit o ciorbă….o nebunie!
Ingrediente
- carne de pasăre pentru ciorbă
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- o ţelină mică
- paste spirale (sau fidea)
- 1 lingură pastă de tomate
- bulion de zarzăre după gust
- sare
- piper
- ulei
- leuştean
Mod de preparare
free music youtube mp3Se pune carnea la fiert. Din când în când se ia spuma. Se fierbe pe jumătate, după care se adaugă legumele cubuleţe sau rase pe răzătoarea cu ochiuri mari bachelorarbeiten herunterladen. Se lasă să fiarbă bine.
Spre sfârşit se adaugă pastele, pasta de tomate şi bulionul de zarzăre şi se potriveşte gustul cu sare şi piper liste von linksen. Se dă oala deoparte de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată şi un strop de ulei.
Se serveşte cu ceapă alături.
Poftă bună!