Ciorba de perişoare a la grec
Ciorba de perişoare e preferata mea. De data asta am facut-o a la grec. Delicioasă!
Ingrediente
500 g carne tocată amestec
1 ceapă mare
1 morcov
1 ardei capia
1 păstârnac
1 cartof mare
pătrunjel proaspăt
un praf de cimbru uscat
4 gălbenuşuri
200 ml lapte dulce
200 ml smântână de gătit
oţet
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei încins pentru câteva minute.
Se adaugă 1 l de apă şi se lasă să fiarbă.
Carnea se amestecă cu sare, piper , cimbru şi pătrunjel proaspăt tocat purchased amazon video. Se formează perişoare pe care le punem la fiert peste ceapă.
Când sunt aproape fierte se adaugă morcovul şi păstârnacul rase şi cartoful şi ardeiul tăiate cubuleţe herunterladen.
Se lasă să fiarbă totul la foc potrivit.
Când legumele şi carnea sunt gata, se drege ciorba cu oţet, sare, piper şi gălbenuşurile amestecate cu laptele şi smântâna de gătit ( acestea se aduc la aceeaşi temperatura adaugând zeamă fierbinte de ciorbă) movie maker downloaden gratis. Se fierb împreună doar un minut, după care se stinge focul şi se adaugă verdeaţa tocată.
Poftă bună!
Andreea Denisa a zis:
Buna ciorbita !! Ne place mult!
25 august 2014 , 23:25
Cristina a zis:
Mai ai o portie si pentru mine? 🙂
5 septembrie 2014 , 09:29