Ciorbă de fasole în pâine
Demult vroiam să încerc şi eu reţeta asta. Ca prezentare mi se pare ca dă foarte bine. Ciorbiţa e foarte bună, mai ales că are şi niste scăriţă afumată, deci rezultatul e satisfăcător.
Ingrediente
- 500 g fasole uscată
- 500 g scăriţă afumată
- 1 ceapă mare
- 3 morcovi
- 1 ţelină
- 1 păstârnac
- 1 ardei gras
- pastă de tomate
- sare
- piper
- puţină zeamă de lămâie
- leuştean
- ulei
Mod de preparare
Se pune fasolea la fiert. Când e pe jumătate fiartă se adaugă scăriţa porţionată.
Legumele se toacă mărunt şi se călesc în puţin ulei, apoi se adaugă la fasole sonos download for free. Se lasă să fiarbă împreună.
Când sunt toate aproape fierte se adaugă pasta de tomate, zeama de lămâie, se potriveşte gustul cu sare şi piper ringtones android. Se mai lasă să dea împreună câteva clocote, apoi se stinge focul şi se adaugă leuşteanul tocat.
Se serveşte ciorbiţa în chifle mai mari de preferat vechi de o zi kassensoftware kostenlosen deutsch.
Poftă bună!
Cristina a zis:
ce ciorbita,nu mai imi vine sa plec;)
10 octombrie 2012 , 19:11