Ciorbă de caltaboș afumat
Am primit înainte de sărbători niște caltaboș afumat si, o dată cu el ,o rețetă de ciorbă. Este delicioasă și numai bună pentru perioada rece în care ne aflăm. Vă invit să o încercați și voi!
Ingrediente
o bucată de caltaboș afumat
1 bucată de țelină
1 morcov
1 păstârnac
1 ceapă
4 cartofi mari tăiați în sferturi
1 ou
pastă de tomate
borș după gust
sare
piper
leuștean
Mod de preparare
Punem caltaboșul tăiat bucăți la fiert în apă rece.
După aproximativ 20 de minute de fiert la foc mediu adăugăm ceapa tocată mărunt, răzătura de țelină, morcov și păstârnac și sferturile de cartofi și lăsăm să fiarbă totul până ce cartofii sunt gata herunterladen.
Se pun pasta de tomate și borșul fierbinte.
Oul se bate bine și se adaugă în ciorbă amestecând cu o furculiță pentru a obține zdrențe epson wf 2760 driver for free.
Se potrivește gustul cu sare și piper și se dă oala deoparte de pe foc.
Se adaugă leuștean tocat.
Se poate servi după gust cu smântână, ceapă sau ardei iute spotify music download without wi-fi.
Poftă bună!