Borş de dovlecei cu ştevie
O dată cu venirea primăverii şi apariţia primelor verdeţuri, simţim nevoia sa mâncăm mai uşor. Printre preferinţe se află ştevia acrişoară, pe care am combinat-o de data asta cu dovlecei într-o ciorbiţă delicioasă. Bineînţeles că nu putea lipsi leuşteanul proaspăt!
Ingrediente
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 morcov
- 3 dovlecei
- 1 legătură de ştevie
- 1 ţelină
- 1 păstârnac
- 1 ardei kapia
- 500 ml borş
- paste
- 1 legătură de leuştean
- 1 ou
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul,ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă pentru 15 minute herunterladen.
Se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi, ştevia tocată, pastele şi apă cât să depăşească legumele. Când dovleceii sunt aproape fierţi, se adaugă borşul clocotit şi din oul bătut se fac zdrenţe debeka performance application. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Când totul este fiert, se opreşte focul şi se adaugă leuşteanul tocat.
Se poate servi şi caldă şi rece convert 2 mp3 herunterladen.
Poftă bună!