Somon picant cu sos roz de muştar Dijon şi gnocchi cu broccoli

În această toamna, între 17 şi 20 septembrie va avea loc, în parteneriat cu Electrolux, festivalul Taste of Roma. Am avut plăcerea să fiu invitată să particip la competiţia culinara pentru câştigarea uneia dintre cele patru invitaţii la marele eveniment gastronomic. Câştigătorii vor participa la workshop-uri cu chefi renumiţi alături de care vor prepara reţete speciale pe care le vor putea împartaşi şi altora la întoarcere, în cadrul unei seri de cooking italiene organizată de Electrolux la Chef Parade Cooking School.

Ingrediente

200 g file de somon
sare
1 linguriţă sos iute

Pentru sos:
2 linguri muştar Dijon cu cremă de coacăze negre
50 ml smântână de gătit

Pentru gnocchi:
2 linguri piure de cartofi
1 bucheţel de broccoli
făină cât cuprinde
sare
piper roz

Pentru servire:
mix de salată

Mod de preparare

Se unge somonul cu sos picant, apoi se condimentează cu sare. Se pune la fript pe plita încinsă.

Se prepară gnocchi : se amestecă piureul cu broccoliul fiert , răcit rapid în apă cu gheaţă şi pasat, apoi cu sare , piper roz şi făină cât cuprinde pentru a obţine un aluat pe care il putem modela sub formă de rulou subţire kaspersky antivirus free download for free. Tăiem bucăţele pe care le modelam cu furculiţa. Se lasă pentru cateva minute să se usuce, după care le punem la fiert în apăn cu sare şi un strop de ulei herunterladen. Când se ridică la suprafaţă sunt gata şi se pot scoate la scurs.

Se prepară înainte de servire şi sosul : se încălzeşte smântâna, apoi se adaugă muştarul cu boabe şi cremă de coacăze şi se lasă să dea câteva clocote zip ordner herunterladen.

Se serveşte somonul rumenit cu sos, gnocchi şi mix de salată.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

kaspersky antivirus free download for free herunterladen zip ordner herunterladen

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...