Paste cu ton şi măsline
Îmi place la nebunie peştele… sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete, cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios…
Ingrediente
- 200 g paste fusilli
- 1 conservă de ton în ulei
- 1 ceaşcă sos de roşii proaspete
- măsline negre
- 1 ceapă mică
- sare
- piper
- busuioc
- ulei de măsline
Mod de preparare
Se pune un vas cu apă sărată la fiert. Când clocoteşte se adaugă pastele şi se fierb timpul indicat pe pachet.
Ceapa se toacă foarte mărunt sau se dă prin răzătoare legal musik downloaden. Se pune la călit în puţin ulei de măsline. Se adaugă conserva nescursă de ulei, sosul de roşii, sare, piper şi busuioc şi se lasă la foc mic până se formează un sos movies from orf mediathek.
Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste sos.
Se servesc imediat eventual cu cascaval ras deasupra.
Poftă bună herunterladen!