Spaghetti cu sos şi chifteluţe
Sau meatballs spaghetti. E un preparat uşor de facut şi foarte gustos.
Ingrediente
Pentru chifteluţe:
500 g carne tocată
câte 1 legătură ceapă şi usturoi verde (doar partea albă)
1 felie mai groasă de pâine înmuiată în lapte şi scursă bine
sare
piper
cimbru uscat
mărar proaspăt
Pentru sos:
câte 1 legătură de ceapă şi usturoi verde (doar partea albă)
ulei
sos de roşii (passata)
cimbru uscat
1 foaie de dafin
vin roşu
sare
piper
200 g spaghetti
Mod de preparare
Se amestecă bine carnea tocată ( amestec sau de care preferaţi) cu verdeaţa tocată mărunt, cu pâinea, cimbru, sare şi piper după gust. Se formează biluţe cu mâna unsă cu un pic de ulei songs from soundcloud. Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la 180 grade pentru 25-30 de minte (le verificăm din când în când să fie frumos rumenite) toshiba apps herunterladen. Se scot la răcit.
Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Pentru sos călim în 3 linguri de ulei ceapa şi usturoiul tocate mărunt kann bei whatsapp keine bilder herunterladen. Punem vinul (tot vreo 3 linguri), apoi sosul de roşii ( vreo 400 ml), cimbru,foia de dafin, sare şi piper şi lăsăm la foc iute cam 5 minte, după care putem pune chifteluțele (nu pe toate dacă vreți să serviţi şi ,,uscate,, 🙂 ) herunterladen. Se mai lasă la foc mic preţ de vreo două clocote.
Se toarnă sosul peste spaghettele fierte şi se amestecă bine.
Se servesc porţii mari 🙂 presărate cu parmezan internet explorer 11 für vista kostenlos downloaden.
Poftă bună!