Paste cu sos de ciuperci
E o mâncare uşoară, care se pregăteşte repede.
Ingrediente
200 g paste
6 ciuperci champignon
1 ceapă mică
suc de roşii
1 lingură pastă de tomate
oregano uscat
2 căţei de usturoi
pătrunjel proaspăt
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.
Se adaugă ciupercile tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc blizzard diablo 2 herunterladen.
Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.
Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa adobe photoshop cs2 vollversion kostenlos downloaden.
Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.
Sunt bune atât calde, cât şi reci video downloaden apple.
Poftă bună!