Paste cu bacon şi usturoi
Varianta pastelor mele de azi este o combinaţie delicioasă de bacon, cubuleţe de dovlecei, roşii uscate şi usturoi. Delicioase!
Ingrediente
250 g paste
1/2 dovlecel
6 felii de bacon
2 căţei de usturoi
4 roşii uscate în ulei
1/2 ardei gras
sare
piper
brânză tare rasă fin
câteva bucheţele de broccoli
1/2 cană sos de roşii
ulei
un praf de oregano uscat
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert în apă cu sare şi o lingură de ulei pentru 7 – 8 minute ca să nu se zdrobească.
Se călesc în 2 linguri de ulei usturoiul tocat şi baconul tăiat fâşiuţe herunterladen.
Se adaugă apoi cubuleţe mici de dovlecel, roşiile uscate şi tocate şi fâşiuţe de ardei gras.
Se pun câteva linguri din apa în care fierb pastele şi se lasă totul să se înmoaie uşor herunterladen. Tot acum se adaugă şi bucheţelele de broccoli.
Se adaugă apoi sosul de roşii, brânză rasă fin (cam 2 linguri cât să îngroaşe sosul), sare (dacă mai este nevoie din cauza brânzei), piper şi oregano herunterladen.
Se lasă să dea un clocot, apoi se stinge focul.
Pastele fierte se pun peste sos şi se amestecă lejer.
Se pot servi ca atare sau cu brânză tare sau parmezan rase deasupra how to download music on apple.
Poftă bună!