Farfalle cu sos ragu
Mie sosul ăsta îmi place foarte tare. L-am folosit la lasagna, dar de data asta am ales niste farfalle sau fundiţe şi au ieşit foarte gustoase. Vă invit la masă!
Ingrediente
- 500 g carne tocată amestec
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 2 căţei de usturoi
- 1 ceaşcă suc de roşii concentrat
- vin roşu
- sare
- piper
- cimbru
- 1 linguriţă de mustar cu vin şi coacăze (opţional - de la Cora)
- farfalle
- ulei
- parmezan ras
Mod de preparare
Pentru sos : se toacă ceapa şi usturoiul, iar morcovul se rade fin. Se călesc în ulei, apoi se adaugă carnea şi puţină apă (sau supă de carne nesărată) şi se lasă să fiarbă împreună herunterladen. Când carnea e aproape gata, se adaugă sucul de roşii,muştarul, vinul, sare, piper şi cimbru. Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele herunterladen. Când e gata se dă deoparte.
Pastele se fierb 10 minute în apă cu sare şi puţin ulei, după care se curg , dar nu foarte bine şi se amestecă cu sos icloud foto's downloaden op iphone.
Se serevesc cu parmezan ras presărat deasupra.
Poftă bună!