15 noiembrie 2013
Se pune apa în vasul aparatului, apoi se setează programul BOIL. Când fierbe, se adaugă cubuleţele de fructe curăţate de coajă, zahăr după gust, zeama de lămâie şi praf de scorţişoară wie kann ich schnelleren ps4. Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se adaugă cireşele confiate şi stafidele. Se păstrează la [...]
12 noiembrie 2013
Este ce-a de-a patra reţetă pregătită la Multicooker. Pandişpanul a ieşi super pufos! Sunt foarte mulţumită! Inspiraţia mea a fost reţeta Licuţei Marin căreia îi mulţumesc.Eu am micşorat un pic cantitatea de făină şi am adăugat cocosul şi lămâia pentru un plus de aromă!
11 noiembrie 2013
Cea de-a treia reţeta din categoria Multicooker, e una super gustoasă şi uşor de pregătit datorită minunatului aparat de care m-am îndrăgostit!
9 noiembrie 2013
Ce-a de-a doua reţetă pregătită la minunatul Multicooker, este o ciorbă de potroace. Sper să vă placă!
7 noiembrie 2013
E prima reţetă din seria celor 10 de preparat la Multicooker. Sunt foarte mulţumită de rezultat! A ieşit delicios pilaful!
2 noiembrie 2013
E o mâncărică foarte simplă şi rapidăîn care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des, pentru că nu ne plac atât de tare. Dar a ieşit foarte gustoasă!
26 octombrie 2013
E a doua oară când le pregătesc. E adevărat că data trecută au ieşit mai frumoase, asta datorită faptului că am folosit formele ondulate de tartă, dar de data asta am preferat formele individuale de aluminiu. Sunt foarte gustoase, mai ales că prin frişcă am strecurat şi câteva zmeurele din dulceaţă. Serviţi, vă rog!
20 octombrie 2013
O reţetă foarte uşoară, cu un rezultat foarte fraged şi gustos.
19 octombrie 2013
Mi-am achiziţionat de curând o formă de nuci, iar pentru asta îi sunt recunoscătoare bucătăraşei Laura. Reţete am gasit multe , dar cea cu care am mers la sigur a fost cea a lui Cristi-Bucătar Maniac. Multumesc! Au ieşit foarte bine cojile şi chiar daca am stat un pic pe lângă aragaz, deşi am făcut cantitate mică sut [...]
13 octombrie 2013
Am primit o bucată dintr-un frumos dovleac şi am pregătit o supă-cremă foarte gustoasă,cu crutoane condimentate tot de dovleac. Urmează şi o plăcintă zilele următoare!
29 septembrie 2013
Îmi plac mult ciupercuţele. Cam sub orice formă pregăite. De data asta, la o friptură de miel,am preferat să le frig. Un strop de sare, piper şi o ploaie de pătrunjel...şi garnitura-i gata!
23 septembrie 2013
În lipsă de îngrediente complicate, am ,,croşetat,, acest dulce. Ştiu că nu e nici cea mai frumoasă, nici cea mai pufoasă prăjitură, dar cu siguranţă a fost gustoasă!
22 septembrie 2013
Cred că nu mai e niciun secret că îmi plac sarmalele le nebunie! De data asta am încercat o reţetă nouă....şi anume....am preferat să le împăturesc în foi de varză dulce.Puţină acreală au dat-o roşiile. Rezultatul....delicios!
18 septembrie 2013
O reţetă simplă, aşa cum v-am obişnuit,dar foarte gustoasă. Vinul roşu şi usturoiul din compoziţia de carne, îi dau o aromă extraordinară. Luaţi de gustaţi!
7 septembrie 2013
Sursa de inspiraţie....ultimul număr al revistei GoodFood, pe care o iubesc şi o admir din toate punctele de vedere!