Sarmale de post cu ciuperci
- Timp preparare: Peste 3 ore
- Complexitate: Uşoară
- Buget: Ieftin
Ador sărmaluţele. Cu carne fac cel mai des, însă de data asta am ales să fac sărmăluţe de post cu ciuperci. Gaby de pe Bucataras.ro a postat o reţetă şi de la ea m-am inspirat. Au ieşit o bunătate. Sigur voi mai face.
Ingrediente
- 1 cană cu orez
- 500 g ciuperci proaspete
- 2 cepe
- 1 morcov mare
- pastă de tomate
- borş
- cimbru uscat
- mărar uscat
- sare
- piper
- ulei
- 2 kg varză murată
Mod de preparare
Orezul se spală. Se acoperă cu apă şi se dă la cuptor la foc potrivit până s-a evaporat toată apa şi orezul s-a umflat pe jumătate. Se dă la răcit herunterladen.
Ceapa şi ciupercile se toacă mărunt, iar morcovul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se călesc împreună in mai mult ulei. Când sunt gata se amestecă cu orezul herunterladen. Se adaugă cam 3 linguri de pastă de tomate. Se pun sare, piper, cimbru şi mărar uscat.
Varza se desface în foi. Se taie la mărimea dorită fest und flauschig kostenlos als mp3 downloaden. Se formează sărmăluţe. Resturile de varză se toacă mărunt şi se asează în strat grosuţ pe fundul vasului în care vom fierbe sărmăluţele videos von facebook android herunterladen. Se aşează sărmăluţele peste varza tocată, se mai pun ulei, apă, borş (dacă varza nu e suficient de acră), sare, piper, cimbru şi mărar uscat follow netflix on macbook. Se fierb la cuptor la foc mic. Când sunt aproape gata se adaugă şi pasta de tomate. Se lasă să scadă bine.
Se servesc cu mămăliguţă şi ardei iute Download background music for free.
Poftă bună!
Cristina a zis:
iubesc sarmalutele:)arata fantastic:)
10 octombrie 2012 , 19:14