Tochitură – Multicooker
Ceva bun, dar nu pentru cine ţine post. Vinovatul? Multicooker, bineînţeles.Rezultat delicios!
Ingrediente
- 1 muşchiuleţ de porc
- 1 cârnat afumat
- 1 lingură de pastă de tomate
- 4 căţei usturoi
- piper
- ulei
- 2 ouă
- mălai
- brânză de oaie
Mod de preparare
Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe.
Cârnatul se taie rondele.
În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează pe modul FRY herunterladen. Când s-a încins uleiul, se adaugă rondelele de cârnat şi se lasă să se rumenească uşor. Se pun apoi carnea , usturoiul tocat mărunt şi puţină apă tiptoi audiodateien manuell herunterladen. Se lasă să se înăbuşe împreună, apoi se pune şi pasta de tomate şi se mai adaugă apă.
Când sosul a scăzut se pune un praf de piper şi se ţine totul la cald până se pregăteşte mămăliga, din care se modelează bile pe care le umplem cu câte un cubuleţ de brânză de oaie herunterladen.
La fiecare porţie se pun carne, bile de mămăligă umplute, câte un ou ochi şi se presară deasupra puţină brânză rasă fin.
Poftă bună video effekteen!