Tocăniţă de viţel
Nu am mai făcut o mâncărică cu carne de viţel cam demult. Mă feresc de ea pentru că fierbe mai greu, deşi gustul e minunat. Vă invit să gustaţi. A ieşit delicioasă.
Ingrediente
- 500 g carne de viţel
- 3 cartofi mari
- 1 roşie
- 2 cepe
- ulei
- sare
- piper
- 1 linguriţă cu pastă de tomate
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare
Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei încins. Când a devenit sticloasă se adaugă cubuleţele de carne sena2 herunterladen. Se călesc şi împreună pentru câteva minute, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Se mai pune apă fiartă din când în când pâna ce cărniţa e complet fiartă kalender pdf herunterladen.
Cartofii se curaţă, se spală şi se taie şi ei cubuleţe. Se adaugă peste carne şi se lasă sa fiarbă împreună. Când sunt aproape gata se adaugă şi roşia fară coajă tocată, sare, piper şi pasta de tomate musiken yabeat.
Când mâncarea e gata, se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Poftă bună!
Cristina a zis:
ghici ce am gatit ieri? Dar abia luni ii vine randul la postat. FF bine arata tocanita ta! Pupici
18 august 2011 , 22:36
Madi a zis:
Cristina…..multumesc.
21 august 2011 , 14:35