Saramură de miel
Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul caserolei si aparatului de vidare Food Saver este una….mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!
Ingrediente
4 cotlete de miel
1 ardei iute
2 ardei kapia
usturoi
leurdă
condimente pentru miel
sare
piper
Mod de preparare
Spălăm carnea şi o ştergem.
O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.
O aşezăm în caserola de vidare, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi vidam u-bahn simulator berlin kostenlos downloaden.
Dăm la rece pentru 30 de minute.
Frigem cotletele pe grătarul încins.
Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate shotcut gratis downloaden.
Dăm în câteva clocote.
Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.
Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi herunterladen.
Poftă bună!