Papricaş de pui
O mâncare foarte gustoasă, puţin picanta, bogată în ingrediente şi calorii. Şi nu se face greu deloc. Mulţumesc , Merişor, pentru reţetă!
Ingrediente
1 piept de pui
3 pulpe de pui
3 cepe uscate
1 legătură de ceapă verde
2 conserve de roşii cuburi
1 lingură de pastă de tomate concentrată
1 lingură boia iute
1/2 linguriţă boia iute
1 linguriţă pastă de ardei iute
200 ml smântână de gătit
4 ardei copţi decojiţi şi curăţaţi de seminte şi cotoare
1 lingură făină
dafin
piper
sare
ulei
pătrunjel proaspăt
mărar proaspăt
Pentru găluşte:
2 ouă
1 lingură apă minerală
sare
Mod de preparare
Dezosăm pieptul şi pulpele de pui şi tăiem carnea cubuleţe.
Le călim până se albesc în ulei, apoi le scoatem într-un castron.
În uleiul rămas călim ceapa tocată mărunt, apoi turnăm puţină apă şi lăsăm să se înmoaie ceapa sparda secure app.
Adăugăm o cană cu apă, boiaua dulce, boiaua iute, dafinul, pasta iute de ardei, ardeii copţi rupţi fâşii, roşiile cubuleţe, pasta de tomate, sare , piper şi carnea windows 7 to stick.
Dăm vasul la cuptor la foc potrivit.
Pentru găluşte se pune apă la fiert.
Batem ouăle cu sare ca pentru omletă, apoi adăugăm făină până obţinem o ciulama mai groasă herunterladen.
Se pun cu lingura ca şi găluştele de griş în apă fiartă, la foc mic ca apa să nu bolborosească , pentru ca se vor împrăştia.
Se fierb cca.15 minute de când se ridică la suprafaţă font helvetica new for free.
În mâncarea de la cuptor adăugăm smântâna lichidă ( punem întâi câteva linguri de sos fierbinte în smântâna rece şi amestecăm bine ca să aducem la aceeaşi temperatură, apoi turnăm în oala mare) şi găluştele scurse de apa în care au fiert furzgeräusche kostenlosen.
Se amestecă şi se potriveste de sare şi piper.
Se mai lasă 5 minute la cuptor, apoi dăm deoparte şi presărăm verdeţurile tocate fin herunterladen.
Poftă bună!