Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval
Puiul şi ardeiul copt merg de minune împreună! Încercaţi şi voi!
Ingrediente
400 g piept de pui (2 lobi întregi)
2 ardei capia
2 felii caşcaval
2 ouă
făină
pesmet
sare
piper
ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Fiecare bucată de carne se taie pe lungime, dar nu până în capete, astfel încât să obţinem câte un buzunar.
Ardeii se coc şi se decojesc doodle jump kostenlos downloaden für pc.
În fiecare buzunar se pun căte un ardei copt umplut la rândul lui cu caşcaval.
Pacheţelele se prind cu scobitori, ca sa nu iasă umplutura, apoi se presară cu sare şi piper android languages samsung.
Ouăle se bat ca pentru omletă, se adaugă sare şi puţină făină.
Pacheţelele se dau prin făină, apoi prin ouăle bătute şi pesmet powerpoint präsentation herunterladen.
Se pun la prăjit în ulei până se rumenesc frumos.
Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.
Eu am făcut un piure de cartofi cu morcov fiert ras youtube downloaden naar usb stick.
Poftă bună!