Mâncare de praz cu limbă şi măsline
Am făcut o combinaţie foarte gustoasă. E bună de servit şi caldă şi rece.
Ingrediente
2 bucăţi limbă de porc
6 fire de praz (mai mici)
2 căţei de usturoi
100 g măsline negre uşor sărate
1 lingură pastă de tomate
2 linguri sos de ardei gras
sare
piper
1 legătură de mărar
ulei
Mod de preparare
Limba se pune la fiert în apă cu sare.
Se ia spuma de câte ori e nevoie.
Se lasă să fiarbă cca.1 ora şi jumătate, adăugând apă când scade jflap herunterladen.
Se scoate la răcit şi se curăţă de pieliţă.
Se taie bucăţele.
Prazul tăiat rondele subţiri se căleşte în puţin ulei, apoi se adauga carnea, usturoiul tocat, măslinele şi apă cât să acopere totul dropbox große dateienen.
Se fierbe la foc mic cam 30 de minute, după care se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, sare (dacă mai este nevoie ) , piper după gust şi mărarul tocat digitale ikea family karte herunterladen.
Se mai ţine vasul pe foc 5 minute.
Poftă bună!