Lasagna
Mă gândeam de ceva vreme sa mai pregătesc o lasagna. Am găsit foi proaspete, ceea ce m-a încândat nevoie mare. Aşa că m-am apucat de treabă.Nu este chiar originala reţetă, dar este varianta mea. Nu pot să vă spun cât de bună a ieşit! Sunt foarte încântată de rezultat!
Ingrediente
Un vas de lut de 10 x 27 cm :
- 400 g carne tocată amestec
- 1 ceapă
- amestec de mazăre, morcov,ţelină (congelat)
- 1/2 conservă pulpă de roşii cubuleţe
- foi proaspete de lasagna
- 50 ml vin roşu
- caşcaval ras
- smântână pentru gătit
- 1 ou
- 1 linguriţă pastă de tomate
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Se căleşte ceapa tocată mărunt în ulei, apoi se adaugă carnea şi se amestecă până aceasta îşi schimbă culoarea. Se adaugă şi legumele şi se pune apă browser for mac. Se las să fiarbă la foc iute până scade apa, după care se adaugă vinul. Se pun şi roşiile şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se mai lasă vreo 5 minute pe foc, după care se dă vasul deoparte mods ls15 herunterladen.
În forma de lut, ţinută în prealabil în apă cam 30 de minute, se pun staturile astfel : foaie de lasagna, smântână de gătit cât să o acopere, compoziţie de carne, caşcaval ras şi tot aşa până se umple forma play store for pc for free. Deasupra se pune foaia, smântâna, caşcaval ras şi se dă vasul la cuptorul încins. Când caşcavalul s-a topit, se scoate vasul din cuptor şi se unge stratul de caşcaval topit cu ou bătut cu 1 lingură de smântână de gătit şi o linguriţă de pastă de tomate kostenlos cover herunterladen. Se bagă din nou vasul la cuptor până se formează crusta delicioasă.
Se serveşte caldă!
Deşi pare doar….nu e greu deloc de preparat Download calculator scalculator for free.
Poftă bună!