Gulaş de porc – Multicooker
Cea de-a doua reţetă din noua serie Multicooker este un delicios fel doi. Un sos foarte gustos cu cărniţă fragedă, care poate fi servit cu oice garnitură.
Ingrediente
1 muşchiuleţ de porc
1 ceapă roşie
boia dulce
3 linguri pastă de tomate
sare
piper
150 ml smântână de gătit
1 foaie de dafin
praf de chimen
3 căţei de usturoi
ulei
Mod de preparare
Se toacă ceapa mărunt.
Carnea se curăţă , se spală, se şterge şi se taie bucăţele.
În cuva aparatului se pune puţin ulei, apoi se selectează programul FRY downloaden mediathek. Când s-a încins uleiul, se adaugă ceapa, apoi carnea. Când aceasta şi-a schimbat culoarea , se pune apă ( sau supă de carne) şi se selectează programul STEW pentru o oră nintendo 3ds xl spiele herunterladen.
Când apa sau supa mai scad, se mai completează cât să acopere bine carnea.
După 30 de minute se adaugă pasta de roşii, boiaua, praful de chimen,usturoiul tocat, iar după încă 10 minute se adaugă smântâna de gătit photos from icloud. Se lasă să fiarbă totul împreună şi să se îngroase.
La servire, alaturi de piure, pilaf sau paste,se presară deasupra pătrunjel proaspăt tocat mărunt indie flower font.
Poftă bună!
Timea a zis:
Bun tare gulasul!
19 mai 2014 , 22:22