Gătesc cu Puiul Gospodarului – Ruladă de pui cu spanac şi caşcaval
Morandi este un producător român de carne de pui şi ouă care deţine patru ferme de creştere a păsărilor, cărora le asigură o alimentaţie naturală. De asemenea, producătorul are o unitate proprie de tranşare din care rezultă o mare diversitate de sortimente de carne de pui (grill, întreg, bucăţi, cu os sau dezosate, organe). În afară de carne de pui, Morandi mai comercializează şi ouă de la găini crescute la sol sau ouă cu gălbenuşul extragalben.
Vă invit să gătiţi şi voi şi să degustaţi produsele Morandi, produse pe care le găsiţi în cele zece magazine proprii din zona Moldovei şi bineînţeles în marile lanţuri de magazine din ţară.
Eu am pregătit o ruladă delicioasă şi uşor de pregătit, care merge servită ca atare sau cu garnitură şi salată alături.
Ingrediente
1 piept de pui dezosat Morandi
250 g spanac congelat
4 felii subţiri de caşcaval
12 felii subţiri de bacon
2 ouă
1 ceapă
1 căţel de usturoi
ulei
sare
piper
condimente pentru pui
cimbru uscat
Mod de preparare
Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se călesc în puţin ulei.
Se adaugă spanacul decongelat şi scurs. Se lasă la foc mic amestecând continuu pentru câteva minute, după care se adaugă puţină apă şi se lasă să scadă herunterladen.
Ouăle le batem ca pentru omletă şi le adăugăm în spanacul de pe foc. Omogenizăm compoziţia şi o potrivim de gust cu sare şi piper.
Pieptul dezosat îl tăiem în doi lobi herunterladen. Pe fiecare îl întindem în foaie pe care o condimentăm după gust, apoi punem câte două felii de caşcaval şi umplutură, apoi rulam strâns şi împachetăm în bacon ios app zum musik downloaden. Fixăm cu scobitori si punem rulourile la rumenit într-o tigaie cu ulei până capătă culoare.
Mutăm într-un vas termorezistent şi le mai dăm la cuptor la foc mediu 10-12 minute herunterladen.
Poftă bună!