Friptură de miel şi ied la cuptor
Ador perioada Sărbătorilor Pascale pentru că atunci se găseşte din belşug cărniţă de miel. Îmi place la nebunie pregătită la cuptor cu vin şi usturoi. Simplu şi gustos!
Ingrediente
- 1 pulpă şi coaste de miel
- 1 pulpă de ied
- usturoi
- 500 ml vin roşu
- condimente pentru carnea de miel
- ulei
Mod de preparare
zoobe.com kostenlos downloadenCarnea se spală bine, apoi se şterge şi se unge cu ulei. Se împănează cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se presară cu condimente.
În tava de cuptor se pune ulei, apoi se aşează bucăţile de carne, se adaugă 2 căni de apă şi se dă la cuptor la foc potrivit photo it moto g5. Când mai scade apa se adaugă vinul, apoi când cărniţa e gata se lasă să se rumenească în ulei.
Se serveşte caldă cu garnitură şi salată la alegere hearts for free.
Poftă bună!
roxana a zis:
Arata foarte foarte bine.pup!
15 aprilie 2012 , 18:24
Madi a zis:
Rocsi ….mă bucur că îţi place. A fost delicioasă! Te pup şi eu!
15 aprilie 2012 , 19:04