Frigănele cu salată de pui şi ciuperci
Ingrediente
1 jumatate piept mare de pui
10 ciupercute
1 catel de usturoi
2 linguri cu smantana
2 linguri cu lapte
condimente pentru carnea de pui
2 felii mari de paine
1 lingura cascaval ras fin
2 oua
ulei
Mod de preparare
Se taie pieptul in felii, se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate.
In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele gratis downloaden apps. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine. Feliile de paine se taie in jumatate, apoi se dau prin amestecul de ou batut si se pun la prajit in ulei incins, intorcandu-se ca sa se rumeneasc frumos pe ambele parti herunterladen.
Cand carnita si ciupercile sunt gata se toaca marunt si se amesteca cu smantana, laptele si usturoiul ras fin.
Salata se pune pe friganele si preparatul se serveste imediat russische nationalhymne herunterladen.
anna a zis:
yami
4 iulie 2013 , 19:53