Tort de ciocolată şi cafea

Combinaţie delicioasă de ciocolată şi cafea! Serviţi!

Ingrediente

Blat :

  • 5 ouă
  • 5 linguri de făină
  • 5 linguri de zahăr
  • 2 linguri cu ulei
  • 50 g ciocolată albă rasă fin
  • esenţă de vanilie
  • 1/2 pliculeţ praf de copt

Crema :

  • 300 g ciocolată
  • 300 ml frişcă lichidă
  • 150 g unt
  • 1 lingură cu ness praf

 

Mod de preparare

Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare. Se amestecă gălbenuşurile cu uleiul şi se încorporează în spuma de albuşuri ebooks for free german. Se amestecă uşor şi făina cernută cu praful de copt , ciocolata rasă şi esenţa. Compoziţia se toarnă în tava mare de aragz tapetată cu hârtie de copt herunterladen. Se coace cam 20-25 de minute ( se face testul scobitorii). Se lasă la răcit.

Între timp se face crema : se pun la foc mic ciocolata şi frişca lichidă şi se amestecă până ce s-a topit toată ciocolata herunterladen. Se dă vasul deoparte şi se adaugă untul. Se amestecă până ce s-a încorporat bine, apoi se dă vasul la congelator pentru 30 de minute, după care se scoate, se mută crema într-un castron, se adaugă nesul şi se bate cu mixerul pâna devine spumoasă wiso tax start 2020 download.

Blatul răcit se taie în 4 fâşii egale, se ung toate cu mai mult de jumătate din cantitatea de cremă, apoi se aşează în spirală pe un platou youtube musik kostenlosen deutsch online.

Se unge tortul cu crema rămasă şi se ornează după imaginaţie. Se dă la frigider până a doua zi când se paote porţiona.

Poftă bună microsoft store kostenlos herunterladen!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

ebooks for free german herunterladen herunterladen wiso tax start 2020 download youtube musik kostenlosen deutsch online

Reţete similare

3 comentarii

  1. Poliana a zis:

    Superb tortul, felicitari Madi!!

    30 aprilie 2013 , 15:11

  2. Rocsy Ciobanu a zis:

    Senzational!

    30 aprilie 2013 , 21:31

  3. ADELINA a zis:

    Madi draga mea,
    Arata foarte, foarte bine ! Ador dulciurile cu cafea !Si cum vreau sa-l fac cat mai curand posibil, te rog sa-mi spui ce dimensiune are tava pentru care ai folosit cantitatile prevazute in reteta. E bine de stipulat acest lucru si la celelalte retete. E numai o sugestie! Multumesc si nu ma uita cu dimensiunea tavii. Poop !

    24 octombrie 2013 , 14:01

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...