Prăjitură turnată cu brânză şi fructe de vară
E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi zmeură.
Ingrediente
Blat ( pentru tava 25/35 cm) :
2 ouă mari
10 linguri de zahăr
9 linguri ulei
10 linguri lapte
12 linguri făină
1 pliculeţ praf de copt
1 fiolă esenţă de vanilie
Umplutura:
500 g brânză dulce nu foarte cremoasă
3 ouă
3 linguri griş
1 ceaşcă zmeură
5 - 6 caise
1 fiolă esenţă de vanilie
1 fiolă esenţă de lămâie
6 linguri zahăr
Mod de preparare
Tapetăm tava cu hârtie de copt şi tăiem caisele spălate şi şterse în cubuleţe.
Pentru blat mixăm ouăle întregi cu zahărul până obţinem o cremă, apoi adăugăm esenţa si uleiul şi mixăm pentru câteva minute listening stories to for free.
Făina se cerne cu praful de copt.
În compoziţia de gălbenuşuri cu ulei punem alternativ lapte şi făină şi amestecăm bine.
Se împarte compoziţia în două herunterladen.
Brânza se mixează cu zahărul, ouăle şi esenţele, apoi se adaugă grişul şi se amestecă bine.
Se încorporează apoi uşor zmeura şi cubuleţele de caise warzone ps4 is not possible.
Jumătate din aluat se toarnă în tavă, se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade şi se coace 10 minute (încălzire sus/jos).
Se scoate apoi, se toarna compoziţia de brânză şi se nivelează frumos , după carere deasupra se toarnă cealaltă jumătate de aluat microsoft world downloaden.
Se mai coace 30 de minute.
Se lasă la răcit după care se poate pudra cu zahăr vanilat şi porţiona.
Poftă bună!
Maria mihalache a zis:
Arata foarte bine.
24 iunie 2017 , 21:01