Prăjitură Kinder Bueno
Reţetă preluată de pe blogul lui Nicuşor Vereş. Eu am făcut cantităţile pe jumătate şi am preferat să pudrez cu cacao ,decât să ornez cu frişcă bătută. Este delicioasă şi nu se face greu deloc şi e potrivită pentru mese festive.
Ingrediente
Tava 18/25 cm
Blat :
4 albuşuri
25 g zahăr
25 g făină
20g pesmet
1 linguriţă praf de copt
50 g nuci măcinate fin
un praf de sare
1 plic de zahăr Bourbon
Crema:
4 gălbenuşuri
40g zahăr
250 ml lapte
25 g făină
20 g praf de budincă de vanilie
130 g unt la temperatura camerei
1 lingură cacao
1 plic zahăr Bourbon
În plus:
1 pachet mic de biscuiţi Picnic
200 + 100 g Nutella
cacao pentru pudrat
Mod de preparare
Blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, cu zahărul şi zahărul Bourbon. Se adaugă făina cernută cu praful de copt, pesmetul şi nuca măcinată şi se amestecă uşor cu o spatulă herunterladen nicht möglich datei zu groß samsung. Se nivelează compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 180 grade fără ventilaţie timp de 20 de minute. Se scoate la răcorit, apoi se unge cu 200 g de Nutella şi se dă la congelator kindle ebook herunterladen.
Crema : se mixează gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul Bourbon până obţinem o cremă. Făina şi praful de budincă se dizolvă în laptele rece, apoi se adaugă peste crema de gălbenuşuri şi se amestecă bine polizei programmeen. Se pune compoziţia la foc mic să se îngroaşe. Se răcoreşe, apoi se adaugă lingură cu lingură în untul moale mixat puţin. Compoziţia se împarte în două three. În jumătate se adaugă cacao, iar cealaltă rămâne galbenă.
Asamblare : pe blatul uns cu Nutella se întinde crema galbenă, se pune deasupra un strat de biscuiţi, apoi crema cu cacao apps ohne google play store herunterladen. Se dă din nou la congelator pentru 15 minute, după care, peste crema de cacao se mai întinde un strat subţire de 100 g de Nutella.
Se dă la rece până a doua zi minecraft für ds kostenlos.
Înainte de servire se pudrează cu cacao.
Poftă bună!