Mousse de ciocolată cu mentă şi zmeură
Deliciu!
Ingrediente
300 ml frişcă lichidă
300 g ciocolată
3 foi de gelatină
200 ml frişcă lichidă bătută spumă
esenţă de mentă
300 g zmeură
Mod de preparare
Foile de gelatină se pun la înmuiat în apă rece cât să le acopere. Se lasă la hidratat 10 minute (cam până se pregăteşte compoziţia de ciocolată) garmin edge 520 route downloaden.
Într-un vas se pun frişca lichidă şi ciocolata. Se amestecă la foc mic până se obţine o consistenţă omogenă şi ciocolata s-a topit complet private facebook videosen. Se dă la răcorit.
Gelatina hidratată se scurge de apă şi se pune într-un imbric , la foc foarte mic, până devine lichidă. Atenţie să nu fiarbă, doar să se dizolve complet die bibel kostenlos herunterladen!
În compoziţia de ciocolată se pun întâi gelatina, apoi frişca bătută şi esenţa de mentă. Se amestecă bine şi se pune compoziţia la congelator , să capete consistenţă thema's powerpointen gratis.
Se poate încorpora zmeura în mousse sau se serveşte alături.
Poftă bună!