Merengue cu frişcă, fructe & love
M-am cam ferit până acum să fac bezele. Poate pentru că prima încercare a fost un eşec. Dar iată că o reţetă din revista GoodFood m-a convins şi am încercat din nou. A fost un succes, iar gustul divin. Bucuraţi-vă și voi!
Ingrediente
- 2 albuşuri reci
- 8 linguriţe cu zahăr
- 2 linguriţe cu amidon
- 1 linguriţă cu oţet
- frişcă bătută
- fructe la alegere
- zahăr pudră pentru ornat
Mod de preparare
Se bat albuşurile întâi cu un praf de sare şi 4 linguriţe de zahăr până obţinem o spumă şi zahărul s-a topit. Adăugăm apoi celelalte 4 linguriţe de zahăr şi batem în continuare herunterladen.
Într-o ceşcuţă se amestecă amidonul cu oţetul. Pasta obţinută se adaugă peste spuma de albuşuri şi mai batem câteva minute ca să se încorporeze bine app store without wi-fi.
Pe o hartie de copt trasăm un cerc cu diametrul de 14 cm. Punem spumă în interiorul lui într-un strat cam de 2 cm, apoi pe margine cu linguriţa facem grămăjoare păstrând conturul wann kann man modern warfare herunterladen. Punem la copt în cuptorul preîncălzit pentru circa o oră şi lăsat cu uşa întredeschisă. Se dă la răcit.
Pe blatul de merengue se pun frişcă bătută, fructe tăiate la alegere şi se presară zahăr pudră warcraft 3 reforged maps. Se serveşte imediat.
Poftă bună!
diana a zis:
minunate! arata foarte bine! felicitari!
10 februarie 2012 , 20:09
Madi a zis:
Diana, mulţumesc. Mă bucur mult că îţi plac.
10 februarie 2012 , 20:26
Natalia a zis:
ce bine arata
5 iunie 2012 , 16:52
Madi a zis:
Natalia….mulţumesc. mă bucur mult că îţi place. A fost şi foarte gustos şi simplu de făcut.
8 iunie 2012 , 19:35