Lemon Cheesecake
Am găsit reţeta de curând într-una din revistele culinare pe care mi le cumpar lună de lună. Mi-a plăcut. Vroiam pentru desertul de duminică ceva răcoros şi usor. S-a dovedit a fi alegerea perfectă. Se face foarte uşor şi se papă la fel…
Ingrediente
- 500 g caş sau brânză dulce scursă
- 200 g smântână sau frişcă lichidă
- 5 ouă
- 12 linguri cu zahăr
- 1 plic praf de budincă de vanilie
- 4 linguri cu făină
- coaja rasă de la o lamâie
- zeama de la o lămâie
- 1 păstaie de vanilie
Glazura :
- 1 plic gelatină granule
- 150 ml apă
- 1 lingură cu zahăr pudră
- zeamă de lămâie
- colorant alimentar galben
Mod de preparare
Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul şi vanilia.
Brânza se zdrobeşte cu furculiţa, se amestecă cu gălbenuşurile, praful de budincă, făina, smântâna, coaja şi zeama de lămâie welten downloaden minecraft. Se amestecă totul foarte bine şi se toarnă în tava cu diametrul de 26 cm cu baza detaşabilă unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Se coace cam 35 de minute movie maker download windows. Se lasă la răcit.
Pentru glazură punem gelatina la hidratat în apă rece pentru 10 de minute, apoi punem la foc mic până se dizolvă complet microsoft office gratis downloaden 2013. Atenţie sa nu fiarbă! Se răceşte puţin, apoi se amestecă cu zahărul pudră, zeamă de lămâie şi colorant alimentar. Se toarnă peste prăjitura din tavă şi se dă din nou la rece până se încheagă herunterladen.
Poftă bună!
gaby_d a zis:
Ce bine arata! Eu deja nu mai am nik bun :)), asa ca poti sa-mi dai :D.
Pup.Seara faina!
26 iunie 2011 , 18:33
Madi a zis:
Gaby….te astept la o felie de prajitura….. Pup si eu.
26 iunie 2011 , 18:49