Fursecuri cu nuci şi coajă de portocală
Reţeta e inspirată de pe minunatul blog ,,www.divainbucatarie.ro,,.Mulţumesc,Cristina! De mult pusesem ochii pe bunătăţile astea. Şi cum tot ne era poftă de un dulce cu nuci, am profitat şi am modificat puţin reţeta adăugându-i acest ingredient, plus coajă rasă de portocală. Delicioşi au ieşit!
Ingrediente
- 250 g făină
- 4 linguri cu nuci măcinate fin
- 160 g untură
- 5 linguri cu zahăr
- 1 ou +1 gălbenuş
- 1 fiolă esenţă de vanilie
- coaja rasă de la o portocală
Mod de preparare
follow south park german for freeSe amestecă toate ingredientele până se obţine un aluat care nu se lipeşte de mâini. Se dă la rece pentru o oră.
Pe tava tapetată cu hârtie de copt se formează cu ajutorul şpriţului formele dorite de fursecuri (se lucrează destul de greu, aluatul fiind vârtos) silhouette studio. Se coc pentru 12 minute (sau până se rumenesc uşor pe margini). Se mută cu grijă pe un platou şi se lasă la răcit.
Reţeta este extrem de simplă şi rezultatul este extrem de delicios word 2016 manual pdf for free!
Poftă bună!
Timea a zis:
Ce mult imi plac!
2 martie 2014 , 23:38