Desert la pahar
Mi-era poftă de ceva dulce, dar nu aveam chef de o reţetă elaborată, ci de ceva foarte simplu. Şi pentru că mi-e gândul cam de multicel la o cremă de caramel… m-am găndit ca e cea mai bună soluţie. Testaţi şi voi. O să vă placă.
Ingrediente
-
- 75 g zahăr
- 200 ml frişcă lichidă
- 30 g unt
Mod de preparare
foeZahărul se caramelizează. Se adaugă 100 ml frişcă lichidă şi untul şi se lasă la foc mic până ce caramelul e complet dizolvat. Se lasă să se răcească, apoi se bate cu mixerul până se obţine o cremă groasă minecraft kostenlos spielen pc downloaden. Se dă la congelator pentru 30 de minute să capete consistenţă, dar să nu îngheţe.
Restul de 100 ml de frişcă se bat spumă tare.
Se aşează în pahare straturi alternative de cremă şi frişcă bătută virenschutz kaspersky kostenlosen.
Se mai pot folosi pentru ornat sos de ciocolată, ciocolată rasă… orice după preferinţe.
Poftă bună!