Desert cu ananas caramelizat
Un dulce rapid şi foarte gustos.
Ingrediente
1 conservă de ananas cuburi
5 linguri zahăr brun
75 g unt
75 g zahăr alb
3 gălbenuşuri
120 ml frişcă lichidă
150 g mascarpone
1 pliculeţ zahăr bourbon
felii de chec, croissant, baton etc,
Mod de preparare
Batem pe baie de aburi gălbenuşurile cu zahărul alb până obţinem o cremă.
Se amestecă cu crema mascarpone , frişca lichidă bătută spumă tare şi zahărul bourbon. harry potter and the fire goblet for free.
Se dă la frigider.
Untul şi zahărul brun se pun la topit la foc mic.
Cuburile de ananas se scurg bine de suc şi se taie mai mici dacă e nevoie windows 10 gratis herunterladen.
Se adaugă peste amestecul caramel de pe foc şi se lasă până scade tot lichidul, cam 10 – 15 minute.
Se pun în pahare straturi alternative de cremă, blat şi cubuleţe de ananas delicioase my talking angela kostenlos herunterladen.
Se dau la rece până la servire.
Poftă bună!