Cheesecake cu ciocolată
- Timp preparare: Peste 3 ore
- Complexitate: Uşoară
- Buget: Ieftin
După mult timp revin cu o reţetă nouă şi gustoasă. Este preluată din revista mea preferată GoodFood şi puţin modificată. Sper să vă placă!
Ingrediente
Blat:
140 g unt
300 g biscuiţi digestivi
Cremă:
500 g cremă de brânză
85 g zahăr pudră
300 ml frişcă lichidă
100 g ciocolată cu biscuite şi caramel
4 linguri de cremă de ciocolată la borcan
4 foi de gelatină
Mod de preparare
Se topeşte untul. Biscuiţii se transformă în pesmet cu ajutorul robotului de bucătărie. Se amestecă cu untul topit şi se tasează compoziţia obţinută pe fundul unei forme detaşabile cu diametrul de 23 cm tapetată cu hârtie de copt musik kostenlosen russische. Se dă vasul la frigider.
Pentru cremă se mixează brânza cu zahărul.
Frişca se bate spumă.
Gelatina se pune la înmuiat în 5 linguri de apă rece, apoi se încălzeşte uşor până la dizolvarea completă Survival games download for free.
În crema de brânză se adaugă frişca bătută, gelatina şi ciocolata tocată mărunt. Se amestecă bine şi se toarnă este blatul de biscuiţi herunterladen. Se dă din nou la rece ca să capete consistenţă.
Crema de ciocolată se înmoaie la bain-marie, apoi se toarnă peste crema consistentă.
Se ornează după preferinţă transparente bilder herunterladen.
Poftă bună!
Laura Nechita a zis:
Delicios! Yuumyy! Te pupacim!
10 mai 2015 , 20:43