Brownie Chocolate Cake
Astăzi, de ziua mea, vă servesc cu o delicioasa şi ciocolatoasă prăjitură.
Ingrediente
- 250 g unt
- 4 ouă
- 250 g ciocolată cu alune
- 150 g făină
- 300 g zahăr
- 1 lingură cacao neagră
- 1 fiolă esenţă de rom
Crema :
- 200 g frişcă lichidă
- 200 g ciocolată amăruie
- 2 linguriţe cu zahăr
- 1 linguriţă cacao neagră
- 1 plic ness
Mod de preparare
Se topesc la foc mic ciocolata tăiată bucăţele şi untul. Se dau deoparte.
Se bat ouăle întregi cu zahărul până se obţine o spumă wetter.com zum herunterladen. Se amestecă apoi cu ciocolata si untul topite, făina cernută şi esenţa de rom. Se omogenizează bine compoziţia şi se toarnă în tava 25/35 cm tapetată cu hârtie de copt google mails. Se coace la foc potrivit cam 20-25 de minute. Se dă la răcit.
Pentru cremă se pune ciocolata la topit în frişca lichidă împreună cu cacaoa , nesul şi zahărul herunterladen. Se raceşte la frigider apoi se spumează un pic cu mixerul. Se întinde peste prăjitură.
Se lasă la rece pentru 0 oră după care se poate porţiona şi orna după preferinţă herunterladen.
Poftă bună!
mariana a zis:
Ce desert minunat Mada. Nu am mai facut de mult aceasta prajitura. Multumesc ca mi-ai adus aminte de ea. La multi ani sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ai tai. Pup dulceeeeeee
16 mai 2012 , 09:57
Madi a zis:
Mariana…îţi mulţumesc pentru urare! Mă bucur că îţi place prăjitura. A fost o ciocolatoasă delicioasă, cam dulce ce-i drept….Cred că ar fi mers pus zahăr mai puţin. Te pupăm!
16 mai 2012 , 20:32