Sărăţele cu untură
Reţeta am gasit-o pe blogul Violetei Postolache, http://www.caietulcuretete.com/2013/09/saratele-fragede.html căreia îi mulţumesc.Este foarte uşor de făcut, iar sărăţelele sunt delicioase! Nu te poţi opri din ronţăit dacă ai alături o bere şi nişte prieteni!
Ingrediente
- 100 g untură
- 100 g unt/margarină
- 100 g iaurt
- 100 ml lapte
- 2 ouă
- 200 g telemea de oaie sărată şi tare
- 7 g drojdie uscată
- chimen/mac/susan/parmezan
- 1 ou pentru uns
- făină cât cuprinde
Mod de preparare
photoshop formen herunterladenSe pun într-un vas încăpător untul/margarina şi untura topite şi uşor răcite, ouăle bătute, laptele, iaurtul, brânza rasă şi drojdia videos von amazon primeen. Se amesteca totul foarte bine, apoi se adaugă făină cât să obţinem un aluat care nu se lipeşte de mâini.
Se întinde cu sucitorul o foaie grosuţă, se unge, se taie fâşii care se răsucesc şi se coc în tava tapetată cu hârtie de copt herunterladen.
Poftă bună!