Ruladă aperitiv
E o idee pentru masa festivă, iar umplutura poate varia în funcţie de preferinţe.Reţeta blatului e preluată din catalogul Dr. Oetker, Sarbatorile au gustul prăjiturilor de casă.
Ingrediente
Blat :
- 4 ouă
- 80 g făină
- 20 g amidon
- 1/2 pliculeţ praf de copt
- un praf de sare
- 100 g smântână
Umplutura :
- 250 g carne de porc
- 100 g carne de pui
- 1 fir de ceapă verde
- 1 fir de usturoi verde
- 1 morcov mic
- mărar proaspăt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Se prepara întâi umplutura : se taie carnea cubuleţe, se pune la tocat. Se toacă ceapa şi usturoiul. Morcovul se dă pe răzătoarea mică. Se pun împreună la călit în ulei, apoi se adaugă carnea şi se pun şi două ceşti de apă photofunstudio 9.8 pe herunterladen. Se amestecă şi se lasă la foc mi să scadă apa şi să se călescă bine carnea. Când e gata, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă şi mărarul tocat spotify songs kostenlosen.
Pentru blat : se bat albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Se adaugă gălbenuşurile frecate cu smântâna, apoi făina cernută cu praful de copt şi amidonul komplette webseitenen. Se toarnă compoziţia în tava 25/35 cm tapetată cu hârtie de copt. Se preasară deasupra frunzuliţe de mărar.Se coace 10 minute la foc mic. Când e gata , se răstoarnă pe un şervet umed şi se rulează ausmalbilder gratis herunterladen.
Se ţine rulată câteva minute, apoi se desface, se umple cu compoziţia de carne şi se rulează la loc. Se lasă să se răcească bine, apoi se poate porţiona houses sims 4.
Poftă bună!
anna a zis:
yamii
26 mai 2013 , 21:37