Ouă umplute
Ştiu ca toată lumea pregăteşte de sărbători ouă umplute. Eu le fac mai des pentru că ne plac mult, iar umpluturile pot fi diverse… în funcţie de preferinţe. Se fac şi repede şi sunt şi aspectuoase.
Ingrediente
- 4 ouă
- 1 cutie mică de pate de ficat
- 1 lingură cu maioneză
- sare
- piper
Mod de preparare
herunterladenOuăle se fierb tari. Se răcesc în apă. Se curăţă şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile se amestecă bine cu pateul de ficat, maioneza, sare şi piper mathegrafix kostenlos downloaden. Se umplu cu această compoziţie jumătăţile de albuş şi se ornează după imaginaţie.
Poftă bună!
vordruck testament kostenlosen
Dana a zis:
varianta asta clasica eu o consider prea grasa,moale,nesanatoasa…Propun niste oua umplute mai light,umplutura cu piept de pui fiert,ardei rosu ,galbenus,fara maioneza si unele verdeturi ….sau orice altceva inafara de pateurile asta imbacsite cu cine stie ce si apoi si maioneza peste……..
8 august 2013 , 13:37
Madi a zis:
Dana, e ok sa alegi varianta care este cel mai pe gustul tau. Oricum…mi-ai dat şi mie idei. Mersi.
8 august 2013 , 17:09