Drob de pui
Ne place drobul şi îl pregătim în fiecare an de Paşte. E foarte bun şi cu organe de miel, şi cu ficat de porc, şi cu carne tocată. Însă, de data aceasta, noi am preferat varianta cu ficăţei de pui.
Ingrediente
1 kg ficăţei de pui
3 legături de ceapă verde
1 legătură de usturoi verde
4 legături de leurdă
2 legături de mărar
1 legătură de pătrunjel
1 cutie mare de pate de ficat
8 ouă
condimente pentru drob
sare
piper
Mod de preparare
Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.
Toate verdețurile se toacă mărunt.
Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit sandbox free chip.
Se amestecă cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.
Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie herunterladen.
Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade cam 40 de minte,
Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.
Poftă bună schreiben programm kostenlos downloaden!