Chifteluţe de cartofi cu spanac
Ingrediente
2 cartofi mari
100 g spanac congelat
100 g brânză tare de oaie
piper
1 legătură de mărar proaspăt
1 ou
1 căţel mare de usturoi
2 linguri cu făină
ulei pentru prăjit
Mod de preparare
herunterladenCartofii se curăţă, se spală şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari.
Se scurg bine de zeamă şi se amestecă cu spanacul decongelat şi scurs şi el, brânza rasă, oul, usturoiul ras fin,un praf de piper, făina şi mărarul tocat zoo tycoon 1 herunterladen.
Se pune ulei la încins şi se formează cu lingura chifteluţe care se pun la prăjit la foc potrivit.
Se rumenesc pe ambele părţi , apoi se scot la scurs pe şervete de hârtie ältere firefox version downloaden.
Se servesc simple, cu lămâie sau cu sos la alegere.
Poftă bună!