13 mai 2016
Cu această reţetă am răspuns cu mare drag provocării ,,Găteşte cu Electrolux România la Bucharest Gourmet Festival,,.Am ales categoria ,,street food,, una dintre cele trei, adică şi ,,patiserie,, şi ,,carne,,.Cei şase bloggeri care vor câştiga, vor avea posibilitatea să gătească reţeta înscrisă în concurs împreună [...]
8 mai 2016
De ceva vreme vreau sa testez această pâine cu cartofi. Am găsit mai multe reţete, însă m-am oprit la cea a Jamilei căreia îi mulţumesc. E foarte uşor de făcut , iar pâinica e absolut delicioasă! A doua zi s-a tăiat perfect! Singura modificare pe care o voi face data viitoare va fi să adaug mai multa sare (asta după gustul [...]
16 aprilie 2016
Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul caserolei si aparatului de vidare Food Saver este una....mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!
16 aprilie 2016
A partra reţetă cu miel sunt aceste cotlete pregătite la cuptor cu nişte delicioase ciupercuţe. Caserola de vidat şi-a făcut treaba repede şi bine şi am putut să ne bucurăm de o delicioasă cină !
16 aprilie 2016
V-am adus şi cea de-a treia reţetă cu carne de miel marinată. Sunt nişte frigărui delicioase pregătite la grătar.
16 aprilie 2016
Cea de-a doua reţetă cu carne de miel marinată cu ajutorul caserolei de vidare rapidă Food Saver şi a aparatului de vidat este cu pulpă de miel şi o mâncărică deliciasă şi uşor de pregătit din ştevie acrişoară şi ouă. Bineînţeles că puteţi servi friptura cu orice variantă de garnitură după preferinţă, însă eu [...]
16 aprilie 2016
Am primit de curând invitaţia de a participa la o nouă campanie iniţiată de Bucătăraş.ro (site-ul meu de suflet !) şi Food Saver - aparate de vidat alimente, brandul lider în categoria de ambalare în vid care are o gamă completă de aparate (www.foodsaver-romania.ro). Cu această ocazie am primit minunata caserolă de [...]
27 martie 2016
Cea de-a doua reţetă din seria "Gătesc cu Puiul Gospodarului" de la Morandi este una delicioasă şi uşor de pregătit. Carnea are o consistenţă superioară, e săţioasă şi spornică, are gust pronunţat de pui şi o culoare frumoasă. Poate fi pregătită sub [...]
20 martie 2016
Morandi este un producător român de carne de pui şi ouă care deţine patru ferme de creştere a păsărilor, cărora le asigură o alimentaţie naturală. De asemenea, producătorul are o unitate proprie de tranşare din care rezultă o mare diversitate de sortimente de carne [...]
12 martie 2016
Minunatele paste de grâu dur Baneasa m-au inspirat să pregătesc acest fel de mâncare rapid şi foarte gustos.
25 noiembrie 2015
Rama Maestro a invitat bloggerii culinari să se înscrie în competiţia lansată pe www.prajituria.ro - "Redescoperă gustul copilăriei" - în perioada 10 noiembrie - 1 decembrie, pregătind o reţetă preferată. Am răspuns cu drag invitaţiei. Mama ne pregătea prăjituri [...]
22 noiembrie 2015
De curând, Edenia şi Jamila Cuisine, m-au provocat să folosesc produse de top pentru a prepara ceva delicios. Cum peştele, spanacul şi foitajul sunt printre preferatele mele, m-am gândit să pregătesc nişte pacheţele rumene potrivite atât pentru cină, cât şi ca aperitiv la o masă festivă. Sper să vă [...]
9 septembrie 2015
Ultima reţetă, însă nu cea din urmă :), este una de desert. E chestie recunoscută că merele nu le mănânc decât foaaaarte rar ca atare, însă îmi plac mult în torturi, prăjituri sau compoturi. Crock Pot-ul ne-a copt un blat delicios cu mere, scorţişoară, vanilie şi nucă măcinată, blat pe care l-am tăiat în trei, l-am [...]
9 septembrie 2015
Slow cooker-ul şi-a îndeplinit şi cea de-a patra sarcină. De data asta un ghiveci de legume cu orez, o mâncărică gustoasă care poate fi mâncată ca tare sau însoţită de o friptură.
9 septembrie 2015
A treia reţetă e o tocăniţă delicioasă cu ciuperci şi delicioşii ardei capia copţi, toate îmbăiate într-un sos de smântână şi mărar. Slow cooker-ul a facut toată treaba! Mă rog...aproape :)