7 septembrie 2011
Costiţă cu ceapă pe pat de piure
Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se făcu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.
7 septembrie 2011
Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se făcu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.
6 septembrie 2011
Nu pot să nu fac în vreun an măcar de câteva ori această delicioasă mâncărică. E delicioasă... Se poate servi cu smântână, cu mămăliguţă sau pur şi simplu...
1 septembrie 2011
huawei health herunterladen des sprachpakets nicht möglich Pulpele se spală, se şterg de apă, se ung cu ulei şi se presară cu multe condimente. Se pun în punga de copt, se leagă, se înţeapa în 2 locuri cu o scobitoare, apoi se pune punga într-un castron de jena (nu merge în tavă, trebuie neapărat castron termorezistent, [...]
31 august 2011
azar herunterladen Carnea se spală, se şterge şi se unge cu ulei. Se condimentează din belşug şi se pune la fript pe grătar sau în tigaia grill. Roşiile se spală şi se taie cubuleţe herunterladen. Se amestecă cu ceapa tocată şi ea mărunt, cu ulei, sare, piper şi puţin pătrunjel. Friptura se serveşte cu salată […]
28 august 2011
Se prepară întâi aluatul pentru tăiţei pentru că trebuie să stea puţin să se usuce: se bate bine oul cu sare şi apoi se adaugă făină până obţinem o bilă de aluat nelipicios football manager 2019 online herunterladen. Se întinde în foaie subţire pe masa înfăinată, apoi se taie la lăţimea dorită şi se fac […]
26 august 2011
Blat: Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare şi zahărul. Albuşurile se freacă cu ulei word 2016 kostenlos downloaden deutsch. Se amestecă cele două compoziţii, apoi se încorporează cacaoa şi făina cernută cu praful de copt. Se tapetează cu hârtie de copt o tava 17/25 cm în [...]
25 august 2011
Punem cărniţa tăiată bucăţele la fiert în apă rece. Când e pe jumătate fiartă punem legumele, în afară de cartofi, tăiate cubuleţe herunterladen. Lăsăm să fiarbă împreună. După 15 minute adăugăm şi cubuleţele de cartof. Cănd totul a fiert bine, se adaugă borşul clocotit, pasta de tomate, sare şi piper [...]
23 august 2011
Mi-era poftă de ceva dulce, dar nu aveam chef de o reţetă elaborată, ci de ceva foarte simplu. Şi pentru că mi-e gândul cam de multicel la o cremă de caramel... m-am găndit ca e cea mai bună soluţie. Testaţi şi voi. O să vă placă.
21 august 2011
Am găsit reţeta în ultimul număr al revistei "Secretele Bucătăriei". Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.
18 august 2011
Nu am mai făcut o mâncărică cu carne de viţel cam demult. Mă feresc de ea pentru că fierbe mai greu, deşi gustul e minunat. Vă invit să gustaţi. A ieşit delicioasă.
11 august 2011
Am vrut să fac o prăjitură simplă care să meargă lângă o cană cu lapte. Aş fi putut alege orice fructe, dar la ananas mi-era gândul cam de mult. Şi am ales varianta asta. A ieşit o pufoşenie de prăjitură, cu gust fin şi aromă delicată...
6 august 2011
Copsesem nişte vinete şi m-am gândit că bună ar fi o bucată de pui friptă pe aceeaşi plită. Rezultatul e delicios...
Reţetă participantă la Provocarea Lunii August - Dulce Românie - 2011!
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.