11 mai 2013
Pentru că aveam niste pâine mai veche şi nişte ouă de ţară, şi pentru că îmi era poftă de ceva bun....am făcut budincă de pâine. Mai vazusem prin reviste diferite combinaţii de ingrediente, însă eu am făcut cu ce aveam prin frigider. E foarte bună. Vă recomand să o încercaţi!
6 mai 2013
Numele preparatului vine de la denumirea cartofilor violet pe care i-am folosit,Purple Majesty,cartofi inventaţi de către cercetătorii din cadrul Universităţii din Colorado. Aceşti cartofi conţin antocianine, care sunt nişte antioxidanţi puternici care protejează celulele de diferitele forme de cancer. Nu diferă cu nimic gustul [...]
1 mai 2013
E o idee pentru masa festivă, iar umplutura poate varia în funcţie de preferinţe.Reţeta blatului e preluată din catalogul Dr. Oetker, Sarbatorile au gustul prăjiturilor de casă.
30 aprilie 2013
Combinaţie delicioasă de ciocolată şi cafea! Serviţi!
28 aprilie 2013
E prima dată când pregătesc mâncarea asta.Am profitat de faptul ca tarabele din piaţă sunt pline de verdeţuri. A ieşit delicioasă, se face uşor şi e bună şi caldă şi rece,ca atare, cu pâine sau mămăliguţă.
21 aprilie 2013
Cui nu-i place peştele cu usturoi? Am ales de data asta...în loc de mămăliga, nişte cartofi gustoşi şi uşor de pregătit.A...şi am făcut peştele picant.
13 aprilie 2013
Aveam o pungă de mazăre uscată şi nu prea ştiam ce să fac cu ea. Am găsit o reţetă de mazăre bătută şi mi-am propus să o încerc. E foarte bună!
6 aprilie 2013
E prima oara când pregătesc aceste chifteluţe. Aveam nişte ficat de porc şi nu eram prea convinsă cum să îl pregătesc. Am căutat pe internet nişte reţete şi aşa au luat naştere chifteluţele pane pe care vi le prezint. Sunt foarte gustoase!
30 martie 2013
Imi plac foarte mult bruschetele.Sunt simplu şi rapid de pregătit! Plus că le pot pregăti în funcţie de pofta de moment. Că sunt cu roşii şi usturoi,ori cu ciuperci şi caşcaval sau altă combinaţie de ingrediente.....sunt delicioase!
23 martie 2013
Ceva dulce, bun şi uşor de făcut!
16 martie 2013
herunterladen Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu jumătate de cană de zahăr, iar gălbenuşurile se freacă cu restul de zahăr. Peste crema de gălbenuşuri se pune brânza, praful de budincă, esenţa, praful de copt, ciocolata mărunţită cu cuţitul, frişca bătută obţinută din 150 ml lichidă, apoi se [...]
10 martie 2013
Sunt foarte uşor de făcut şi foarte buni serviţi ca atare, cu salată proaspătă sau murături, sau alături de cărniţă.
9 martie 2013
Asta am pregătit pentru azi la prânz!
3 martie 2013
O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!
2 martie 2013
Un prânz rapid şi foarte gustos!