20 noiembrie 2011
Amandine
Sunt prăjiturile mele preferate de la cofetărie. E a doua oară când le pregătesc. Sper să le placă musafirilor mei.
16 noiembrie 2011
Propun o mâncărică delicioasă celor ce nu ţin post.
13 noiembrie 2011
Pentru că mi-a plăcut foarte mult crema pe care a pregătit-o gaby_d de pe Bucătăraş la prăjitura "Browniess Cappucino" şi pe care am facut-o şi eu... teoretic pentru aceeaşi prăjitură... deşi a ieşit cu totul altceva ("Mini Roof")... m-am gândit că e foarte potrivită în combinaţie cu nişte mere caramelizate. A ieşit [...]
6 noiembrie 2011
Se prepară blaturile de cacao: Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul. Gălbenuşurile se amestecă cu margarina, se adaugă cacaoa, esenţa de rom, laptele, făina cernută cu praful de copt şi la urmă spuma de albuşuri elster formular herunterladen 2019. Se împarte compoziţia în două şi se coc blaturile [...]
22 octombrie 2011
Mi-a plăcut mult reţeta lui Gaby de Brawniess Cappuccino şi am vrut să o pregătesc. Dar pentru că nu am folosit hârtie de copt, blatul s-a lipit de tavă şi nu am avut altă variantă decât să îl fărâmiţez. E foarte gustos, poate fi mâncat şi ca atare. Dar eu l-am amestecat cu crema pe care am făcut-o un pic altfel faţă [...]
9 octombrie 2011
Mi-a plăcut foarte mult reţeta lui Edith Frîncu de tortuleţ cu ciocolată şi nucă . Şi pentru că a trebuit să pregătesc cadoul dulce pentru ziua fratelui meu... m-am gândit că e cea mai potrivită alegere. La mulţi ani, Cip!
21 septembrie 2011
Se pun la foc mic gălbenuşurile cu zahărul şi laptele şi se amestecă bine până se îngroaşă puţin. Se lasă crema la răcit si apoi se amestecă cu frişca bătută, laptele condensat, vanilia şi gelatina hidratată în 150 ml apă rece şi apoi dizolvată complet la foc mic pentru 1 minut herunterladen. Se împarte [...]
18 septembrie 2011
Răsfoind un numar mai vechi al revistei "Carticica practică - Reţete festive"... am găsit această reţetă de prăjitură care mi s-a părut interesantă. Am trecut la fapte şi a ieşit o bunătate pe care sigur am să o mai fac. E delicioasă combinaţia de blat pufos, cremă fină de ciocolată cu nucă şi stratul crocant de bezea.
9 septembrie 2011
By Laura Adamache cu mici modificări. Sunt foarte uşor de făcut, fragede şi absolut delicioase.
1 septembrie 2011
huawei health herunterladen des sprachpakets nicht möglich Pulpele se spală, se şterg de apă, se ung cu ulei şi se presară cu multe condimente. Se pun în punga de copt, se leagă, se înţeapa în 2 locuri cu o scobitoare, apoi se pune punga într-un castron de jena (nu merge în tavă, trebuie neapărat castron termorezistent, [...]
26 august 2011
Blat: Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare şi zahărul. Albuşurile se freacă cu ulei word 2016 kostenlos downloaden deutsch. Se amestecă cele două compoziţii, apoi se încorporează cacaoa şi făina cernută cu praful de copt. Se tapetează cu hârtie de copt o tava 17/25 cm în [...]
25 august 2011
Punem cărniţa tăiată bucăţele la fiert în apă rece. Când e pe jumătate fiartă punem legumele, în afară de cartofi, tăiate cubuleţe herunterladen. Lăsăm să fiarbă împreună. După 15 minute adăugăm şi cubuleţele de cartof. Cănd totul a fiert bine, se adaugă borşul clocotit, pasta de tomate, sare şi piper [...]
6 august 2011
Am mâncat mai mult supe în ultima vreme... şi evident că mi s-a făcut poftă de o ciorbiţă acră... delicioasă. Şi care putea fi cea mai bună alegere, decât cea de perişoare.
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.