23 august 2011
Mi-era poftă de ceva dulce, dar nu aveam chef de o reţetă elaborată, ci de ceva foarte simplu. Şi pentru că mi-e gândul cam de multicel la o cremă de caramel... m-am găndit ca e cea mai bună soluţie. Testaţi şi voi. O să vă placă.
21 august 2011
Am găsit reţeta în ultimul număr al revistei "Secretele Bucătăriei". Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.
18 august 2011
Nu am mai făcut o mâncărică cu carne de viţel cam demult. Mă feresc de ea pentru că fierbe mai greu, deşi gustul e minunat. Vă invit să gustaţi. A ieşit delicioasă.
11 august 2011
Am vrut să fac o prăjitură simplă care să meargă lângă o cană cu lapte. Aş fi putut alege orice fructe, dar la ananas mi-era gândul cam de mult. Şi am ales varianta asta. A ieşit o pufoşenie de prăjitură, cu gust fin şi aromă delicată...
6 august 2011
Copsesem nişte vinete şi m-am gândit că bună ar fi o bucată de pui friptă pe aceeaşi plită. Rezultatul e delicios...
Reţetă participantă la Provocarea Lunii August - Dulce Românie - 2011!
5 august 2011
E un desert pe care de mult mi-am propus să îl încerc. Delicios a ieşit... M-am inspirat după reţeta din cartea "Deserturi cu ciocolată" una din cele 13 volume apărute la editura Adevărul. Faţă de reţeta originală... eu nu am pus cafea.
5 august 2011
Pentru că îmi era poftă de mămaliguţă şi usturoi... am pregătit repede această gustare.
4 august 2011
Puiul îmi place foarte mult, iar în combinaţie cu ciuperci... e o nebunie.
Reţetă participantă la Provocarea Lunii August - Dulce Românie - 2011!
12 iulie 2011
windows store app herunterladen Pulpele dezosate se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar. Tot pe grătar se coc şi ardeii şi roşiile. Se prepară saramura din apă fiartă, usturoi tocat, ardeii şi roşiile coapte şi tocate, sare, piper şi ardei iute playlist spotify. Se pune şi […]
11 iulie 2011
Este o reţetă de pe blogul Laurei Sava la care am făcut foarte puţine modificări.
3 iulie 2011
Sunt simplu de făcut şi sunt şi foarte bune... alături de o salată de sezon din roşii zemoase, castraveţi crocanţi şi ceapă aromată...
23 iunie 2011
E un desert senzaţional. E atât de fin şi aromat... că nu te mai saturi mâncând...Îl ador!
11 iunie 2011
Sunt foarte fine şi gustoase. Se pot face şi cu multe alte fructe în loc de căpşuni. Pot fi moţate cu frişcă, glazurate sau doar pudrate cu zahăr. Şi avantajul e că se fac foarte rapid dacă avem musafiri pe neaşteptate.
6 iunie 2011
Oul se mixează întreg cu zahărul până obţinem o cremă spumoasă. Se adaugă apoi uleiul, laptele, făina cernută împreună cu praful de copt şi esenţa de vanilie ältere java version herunterladen. Se amestecă bine toate, apoi se toarnă compoziţia în tava 20/20 tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor pentru 10 [...]